Genieten van uitlaat geluiden met Simons uit Zweden

Uitlaten, iedere auto heeft als het goed is er eentje. Maar not all are created equal, zoals het Amerikaanse gezegde gaat. Niet iedere uitlaat produceert een geluid. Nou ja dat doen ze allemaal wel enigszins, maar ik doel echt op geluiden die hoofden op de straten doen omdraaien. Prachtige uithalen van audio geweld. Daar moet men echt specialistische uitlaten voor kopen en laten monteren die zitten niet standaard op je Volkswagen.

Nou wat is nu een van die super gave merken wanneer het aankomt op auto uitlaten. Nou dat is Simons. Simons exhausts is een Zweeds uitlaten bedrijf dat met de beste kwaliteit op de markt komt. Zeg maar de Porsche onder de uitlaten. Ik hoor je gelijk al denken, daar horen zeker ook dikke prijzen bij, kost een rib uit het lijf zeker? Nee geenszins. Toegegeven het zijn niet de goedkoopste uitlaten op de markt, maar zo bijzonder duur hoeft ook niet te zijn, zeker met prijzen stunters in Nederland zoals Extreme-carstyling.nl. Ik garandeer je het is de investering waard. Ik heb er twee jaar geleden een gekocht en kreeg complimenten van alle mannelijke buren. Nog steeds als ik ergens rijd, je ziet mensen opkijken, voor de auto liefhebbers het is echt als muziek in de oren. Niets beters om daarmee de dag te beginnen wanneer ik naar werk rijd.

Mijn advies zou dus zijn indien je houd van audio geweldig van de auto, koop een Simons uitlaat. Verder dan nu we toch aan het sleutelen zijn aan de auto. Een van de andere aankopen die ik gedaan heb waar ik tot op de dag van vandaag nog van geniet zijn de Bilstein uitlaten, https://www.extreme-carstyling.nl/bilstein/, zorgen echt voor een betere wegligging en ook wat sportiever uiterlijk dankzij de verlaging. Bilstein is een Duits merk, Duitse kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Dat waren wel mijn twee aankopen waar ik meeste plezier aan beleef.