Rijschool in Brabant

 

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Brabant? Dan ben je op zoek naar het specialisme van Drive2Go. Met hun jarenlange ervaring hebben zij al menig jongeling veilig de weg op geholpen met hun rijlessen en begeleiding. Dus zoek jij een goede rijschool in de regio Tilburg – Den Bosch? Drive2Go is de keus voor jou. Jarenlange ervaring en veel tevreden klanten.

Rijschool uit Berkel-Enschot

Drive2Go is gevestigd in Berkel-Enschot en biedt haar rijlessen aan in de regio van Tilburg, Berkel-Enschot, Den Bosch, Oisterwijk, Biezenmortel, Udenhout, Haaren en de rest van omliggende plaatsen van Tilburg. Ben je dus op zoek naar rijschool in Berkel-Enschot? Zoek dan niet verder en geniet van alle voordelen, lees daarover hieronder meer.

 

Bij Drive2Go ben je aan het juiste adres voor duidelijkheid, theorie les, rijles, extra hulp bij faalangst, je kan hier betalen in termijnen en hebt altijd het voordeel van flexibele tijden.

 

De lessen die het bedrijf aanbiedt zijn altijd volledig op maat, dus informeer voor de mogelijkheden zodat jij jouw perfecte pakket krijgt. En niet geheel onbelangrijk, we geven onze rijlessen in een Mercedes! Zo leer jij rijden in een uitgebreide, luxe auto. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan en laat ons jou helpen om jouw rijbewijs zo snel mogelijk in de pocket te hebben.

De verschillende pakketten

Op de website van Drive2Go vind je erg duidelijke pakketten waarin wordt verteld hoeveel rijlessen je ontvangt voor welke prijs. Zo kan je kiezen voor het welkomst pakket, waarin je 10 rijlessen krijgt voor 380 euro. Wil je een uitgebreid pakket? Kies dan pakket nummer 4, in dit pakket krijg je 40 rijlessen en dit pakket is inclusief eind examen. Dit voor slechts 1790 euro.

 

Drive2Go is een RIS gecertificeerde rijschool uit Berkel Enschot. De lessen worden verzorgd in regio Tilburg. Ze staan bekend om hun persoonlijke aandacht, scherpe prijzen en je krijgt altijd les van dezelfde persoon. Perfect toch!