Slagen voor je rijbewijs? Sjees dan snel naar de Theorieshop!

Praktijk en theorie zijn uiteraard nauw aan elkaar verbonden. Maar voordat je kunt gaan beginnen met doen moet je eerst alles weten. In de Theorieshop vind je alle kennis over het gebruik van jouw favoriete voertuig – auto, brommer/scooter of motor – die je nodig hebt om veilig ana het verkeer deel te kunnen nemen. Onze lespakketten zijn volledig en overzichtelijk en nemen je diep mee de stof in, zodat je er volleerd en klaar voor je theorie examen weer uit komt! Bovendien zijn al onze boeken zeer actueel, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen in de verkeersregels. Ben je er klaar voor om de eerste grote stap naar een rijbewijs te zetten en wil je weten wat er in het verkeer van je verwacht wordt? Doe dan je gordel om, druk je voet op dat gaspedaal en sjees naar de Theorieshop voor het allerbeste lesmateriaal om je op de grote toets voor te bereiden!

Auto theorieboek

Voordat je de sleutel in het contact steekt of zelfs maar de garagedeur open doet, moet je uiteraard eerst je rijbewijs halen. En om dat te kunnen doen dien je allereerst je theorie examen behaald te hebben! Gelukkig kun je vertrouwen op het auto theorieboek van de Theorieshop. Deze is ingedeeld in de 25 categorieën die zijn opgesteld door het CBR, het orgaan dat rijbewijzen uitvaardigt. Deze hoofdstukindeling maakt de lesstof begrijpelijk en overzichtelijk. Bovendien krijg je een handige theoriekaart meegeleverd, waarmee je in totaal tien uur lang toegang hebt tot gedetailleerde proefexamens. Deze staan qua vragen en niveau gelijk aan de echte toets, zodat je precies weet wat je kunt verwachten! Wil jij je tijd zelf kunnen indelen en leren wanneer je wilt met topkwaliteit lesmateriaal? Aarzel dan niet langer en bestel je auto theorieboek bij De Theorieshop.

Heb je je autotheorie ondertussen gehaald, of ben je benieuwd naar de vervolgstappen? Informeer dan eens bij Mijnrijschool Utrecht wat er allemaal bij komt kijken in het praktijk gedeelte bij het behalen van je autorijbewijs.